Nove Pioneer cijene....

mixevi,oprema,sveopci dj chat
kinggo
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by kinggo » Fri Apr 10, 2009 7:55 am

Tom wrote:pa nije mi jasna ta prica sa plazmama... islo im je dobro i imali su apsolutno najbolje plazme, cak niti cijena nije vise bila nadrkana kao prije...
Pa sad................ I ovih par zastarjelih modela kaj je ostalo po ducanima su po 12-13 kkn a full HD panasonic 107cm na kojeg sam bacio oko se moze naci za 8 kkn. Svjestan sam toga da su njihove plazme bile najbolje ali i do 3x skuplje od konkurencije istih karakteristika. Definitivno nisu i 3x bolje. A pio nije B&O da se prodaje u 27 primjeraka po nebeskima cijenama i svima super.

Tom
Forum`s oldtimer
Forum`s oldtimer

Post by Tom » Fri Apr 10, 2009 10:40 am

pa dobro nije bas 3x ali ok :D skupi su bili i mogli su spustiti cijene - ali umjesto svega toga oni dizu cijenu dj opremi :smt017 nisam bas neki ekonomski mag, ali to mi se cini malo suludim (u najmanju ruku uza svu popularnosti "biti dj" cini mi se da se tv uredjaji ipak vise prodaju :D ali je istini za dusu tu i veca konkurencija :D bla... ne kuzim.. tja valjda bu netko znao objasniti cemu sve to :D)

djjohn
Senior member
Senior member

Post by djjohn » Fri Apr 10, 2009 7:11 pm

kolko sam nacuo, u nadolazecoj krizi ce plazmama i lcdima jako padat cijene. Pioneer neznam kakvu politiku ima al ovo mora imat nekog dubljeg smisla il su jednostavno pukli, napušili se...

Pioneer ima jebene plazme al da trenutno kupujem i imam love u tom rangu ubo bi SONY BRAVIU
My heart got hooked on 4 by 4 beats.

Blacksoul
Member
Member

Post by Blacksoul » Sun May 03, 2009 4:59 pm

mene samo interesira tko vam je to prodao da globalno dizu cijene??? jer ako je od lokalnih dobavljaca vrlo je moguce da su rasprodali stari lager po starom tecaju dolara od 4.5 i sad dosla nova roba di je dolar 5.6 sve drugo pada u vodu oko poskupljenja. Imam isti slucaj kod dobavljaca IT komponenti. Najlakse je kupcu reci "dignuli cijene".

No ako su stvarno dignuli cijene to ce biti PRVA kompanija koja je to napravila u ovoj kriznoj godini. Svi drugi spustaju cijene Auto industrija, IT, ku.... palac.

Post Reply