haha tnx momci, evo da replajam jedno po jedno. promo dobijete svi
grof, stvar je bila gotova u fucking 11 mjesecu, dok smo dobili konkretan feedback i izmijenili par sitnica dosao je peti mjesec, da bi nam luke rekao da je stvar izlizana i da to danas vise ne prolazi. nije da se slazem s tim al ok..i onda smo trazili drugi label bla bla eto, tek sad ide van. meni je isto zao ko psu jer tad kad smo je napravili se skroz uklapala u par stvari koje su tad rokale po chartovima, tipa onaj danzel park fire i dimitri vegas i like mike remix za eat sleep rave repeat..al eto, bla, sad bar ide van pa sta bude. mozda prodamo 3 kopije
van beat, pa ako su ti bolje one starije ti pustaj njih lol, nije bed

iskreno, ja sam ocekivao nesto vise ali ocito danas u toj industriji najbolje ne nadat se nicemu jer sve propadne. fora mi je tema i mislio sam da je stvar originalna, ali nijedan bolji label nije htio, cak ni kada su laidbackovi ljudi slali..tako da

mastering su inace radili ljudi s universal musica.
hot - lol
i evo ovaj tjedan potpisujemo jos jedan ones to watch release pa stavim preview kad nam daju konkretan release date. ako ste skidali enter mix - to je ona "too close".
edit - posaljite mi mail u inbox ako vec niste na mailing listi da vas stavim, saljem promo kroz dan - dva